Mijn mening over de B.RUSH borstel en hoe werkt het?

De B.RUSH borstel, een handige warmte borstel die geen lucht blaast maar waar je je haar heel goed mee kan omvormen tot een geföhnde coupe. Eigenlijk ideaal om een mooi kapsel te creëren maar dan zelf thuis. Maar wat is mijn mening over de borstel en hoe werkt het? Ik leg het hieronder voor je uit.

Wat is de B.RUSH borstel?

De B.RUSH borstel is een warmteborstel waarmee u niet alleen mooie krullen of golven in het haar kan creëren, maar ook nog eens prachtig volume. Hij is verkrijgbaar in 2 verschillende maten. Een diameter van 30 mm en een van 40 mm. De 30 mm is geschikt voor iedereen met een lengte tot de schouders en 40 mm is geschikt voor al het haar wat langer is. Deze warmteborstel is Keramisch en bevat ook nog eens Macadamia Olie, Argan Olie en Keratine. Er zitten 2 standen op de borstel. Het ronde lampje is speciaal om het haar om te vormen en het groene lampje om juist het haar glanzend en gepolijst te maken.

Mijn mening:

De B.RUSH borstel heeft een vast gestelde prijs. Dat wil zeggen dat het niet uit maakt of je hem in de kapsalon of op internet koopt want iedereen betaald er hetzelfde voor. Ik heb hem zelf nu ook inmiddels al een hele poos en ik moet zeggen dat ik hem bijna iedere dag gebruik. Hij werkt heel makkelijk en snel. Ook het resultaat blijft lang goed zitten dus ik ben een fan! Juist voor alle vrouwen die niet handig zijn met een föhn en borstel in allebei haar handen is dit heel fijn.

Hoe gebruik je de borstel? 

  1. Als je je haar gewassen hebt kun je het het beste op laten drogen of eventueel met de föhn droog blazen. Het haar moet helemaal droog zijn. Doe er wel altijd een beetje hitte beschermer in. Dit kan een olie of spray zijn, net wat je fijn vind.

2. Pak een pluk haar van ongeveer 4 cm en roteer deze om de borstel. Zorg dat de punten goed in gedraaid zitten en laat dit even 10 seconde warm worden. Daarna haal je hem voorzichtig eruit en maak je een draaide beweging met je vingers. De pluk moet goed af koelen zoals hier onder de foto. Kom er niet meer met je handen aan.

3. Als je zo iedere pluk gedaan hebt ziet het er ongeveer uit zoals op de foto. Dat is nog een beetje stijf maar het is belangrijk dat alle plukken goed af kunnen koelen zodat de slag er goed in blijft zitten.

4. Als het goed afgekoeld is dan ga ik er even goed met mijn handen door zodat de slag wat losser valt. Daarna spuit ik er een beetje zachte lak op voor de stevigheid en kijk, dit is het resultaat!!

Mooie slag met volume erin en goed gepolijst haar. Allemaal gedaan met de B.RUSH borstel. Bij deze lengtes gebruikte ik de borstel met een diameter van 40 mm. De kosten van de borstel zijn €69,95 en word geleverd met een handschoen. Deze kun je aan doen als je de borstel te warm vind worden om zo je handen te beschermen.  Hij is verkrijgbaar bij mij in de salon. Voor meer info kun je altijd kijken op www.www.createdbysylvia.nl