ONLINE CURSUS #QUARANTAINECOUPE!

Hi,

Wat leuk dat jij meedoet met mijn online cursus van #CORONACOUPE naar #QUARANTAINECOUPE!

In de eerste video stel ik mezelf even voor. Daarna kun jij gelijk van start. Hieronder kun jij mijn ultieme checklist & stappenplan downloaden als e-book. Hier vind je alle tips die ik je geef over je werkplek, hoe je het haar voorbereid en wat jij allemaal nodig hebt voor het knippen. Succes!

In deze instructievideo laat ik je zien hoe je met zo min mogelijk benodigdheden toch de zijkanten en de achterkant kan opscheren. Ik laat hier stap voor stap zien wat ik doe en wat ik daarvoor nodig heb.

In deze instructievideo laat ik je zien hoe ik met zo min mogelijk benodigdheden een herenkapsel knipt. In deze video wordt zonder tondeuse gewerkt en alleen met kam en schaar. Dit wordt ook wel een gedekt herenkapsel genoemd. Dat wil zeggen dat in dit kapsel geen hoofdhuid te zien is. Deze video is vooral gericht op de contouren van het kapsel en dit zou je zowel bij een kort dameskapsels als bij herenkapsels kunnen gebruiken. Bij een damesversie is het alleen wel noodzakelijk om de bakkebaarden langer te laten. Bij een dame mogen die in een puntje zijn zodat ze de kaaklijn accentueren.

In deze video laat ik je zien hoe je de bovenkant van een herenkapsel knipt. Zoals ik al vermeld heb, is dit wel echt iets wat je eigenlijk beter aan de professionals kunt overlaten. Stiekem is dit wel echt wat moeilijker dan je denkt. Als het alleen om wat puntjes knippen gaat, valt het wel mee maar als je echt een vorm wil gaan creëren dan zou ik toch wel even wachten tot deze crisis voorbij is.

Dit is een bonus video! In deze instructievideo laat ik zien hoe je te werk gaat als je bij gekleurd haar een uitgroei wilt gaan inzetten. Wie weet komt deze video ook van pas want ook dit was een van de meest gezochte video’s op Youtube!

Hieronder vind je het ultieme stappenplan voor de voorbereiding om van jouw #coronacoupe een #quarantainecoupe te maken.

Dit is een video die ik extra toegevoegd heb voor de dames en kinderen onder ons. In deze video laat ik zien hoe je het beste de puntjes kan knippen van lange haar lengtes. Ik doe dit voor op een pop aangezien ik geen dames in mijn directe leefomgeving heb en me wel echt aan de regels wil houden.

Hier vind je de replay van mijn live masterclass: Eerste hulp bij jouw #CORONACOUPE.

Veel kijkplezier!

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen om te toveren van hun #CORONACOUPE naar een frisse #QUARANTAINECOUPE zonder de regels te overtreden zodat jij als dit allemaal voorbij is weer naar jouw favoriete salon kunt gaan. Ik zou het superleuk vinden als je jouw deelname deelt op social media met een leuke foto zodat wij zo de community groter kunnen maken!

Liefs, Sylvia.

De inhoud van de video’s in deze online cursus is het eigendom en het vertrouwelijke eigendom van Created by Sylvia en moet als zodanig worden behandeld. Bent u niet de beoogde ontvanger en heeft u deze video’s ten onrechte ontvangen, verwijder dan deze video’s van uw computersysteem en stel mij direct op de hoogte via e-mail: info@createdbysylvia.nl. Elk ongeoorloofd gebruik of verspreiding van de inhoud van deze video’s is verboden.